1
Bezoekers bereikt
Festivals en events

"Het verbeteren van de event beleving van bezoekers, dat is waar wij energie van krijgen!"

Stikx is ontstaan uit een voorliefde voor events en creativiteit. We zien onszelf als verlengstuk op event organisaties en vullen letterlijk en figuurlijk de lege ruimtes in. De event wereld is al jaren een bruisende samenkomst van creatieve concepten. Daar de infrastructuur ontbreekt of niet toereikend is, blijft het lastig om sommige ontwikkelingen op technologisch vlak te implementeren in de event wereld.

Wij zorgen voor goede communicatie vooraf-, tijdens- en na afloop van jouw event. Het vergroten en verbeteren van de bezoekersbeleving is waar wij in uitblinken. Heb je er wel eens over nagedacht hoe jij communiceert met bezoekers? Precies! Wij zorgen er voor dat jouw communicatie past bij je imago.

TVK

Tom Schalkwijk

Stikx is een ideaal bedrijf als je opzoek bent naar een manier om duidelijk en professioneel te communiceren met de bezoekers van je event. Wij hebben de schermen van Stikx gebruikt om onze prijslijsten boven de bars en kassa’s duidelijk zichtbaar te maken. Daarnaast hebben ze ook onze sponsoren weergegeven op beamers naast het podium en muntprijzen bij de kassahokjes gecommuniceerd. Wij hebben hier veel positieve reacties op gekregen, door deze schermen straalde de bars en kassa’s meer professionaliteit uit. Voor onze bezoekers was meteen duidelijk welke prijzen wij hanteerden. Het is fijn werken met Stikx, eventuele aanpassingen op de schermen kunnen ze ter plekke direct doorvoeren, ideaal! Voor ons volgende event zullen wij zeker weer contact op nemen met Stikx.

Goesting Craft Beer Festival

Willem Verheijen

We hebben met Stikx gewerkt tijdens ons jaarlijkse bierfestival. Ideaal voor real-time communicatie naar bezoekers, prijslijsten etc. Snelle support waar nodig. Professionele uitstraling. Kortom: Perfect voor ons evenement.

Kitsch Festival

Timo Saämena

Het Kitschfestival heeft voor Stikx gefungeerd als een generale repetitie. Het was namelijk de eerste editie van Kitsch en tegelijkertijd het eerste festival voor Stikx.

Aan beide kanten was het even passen en meten hoe de tv-schermen precies hun rol zouden vervullen. Toen het Festival bezig was kregen wij ontzettend veel goede reacties over de professionele uitstraling en goede communicatie. Overall een mooi concept en top samenwerking!

KITSCH LOGO

3 dagen.
55.000 bezoekers.

1 dag.
50.000 bezoekers.

4 dagen.
15.000 bezoekers.

3 dagen.
18.000 bezoekers.

2 dagen.
15.000 bezoekers.

3 dagen.
23.000 bezoekers.

2 dagen.
20.000 bezoekers.

1 dag.
21.000 bezoekers.

Scroll naar top