Stikx

Digital Signage

Trends 2019

Festivals en events zijn contstant op zoek om nieuwe innovaties in te zetten. Ze omarmen de mogelijkheid om digital signage te gebruiken voor hun bezoekers. Beeldschermen zijn in het normale leven al niet meer weg te denken en dual-screen consuming wordt al door iedereen uit onze doelgroep gebruikt.

Zoning
Beeldschermen met verschillende lay-outs zorgen ervoor dat je meerdere boodschappen en verschillende content tegelijk kan communiceren. Zo kun je bijvoorbeeld bezoekers verwelkomen en tegelijkertijd aanzetten tot ‘impuls-aankopen’. Meer beleving rondom een product, merk of bedrijf en de koppeling tussen een festival/event en je product zorgt voor het opbouwen van merkwaarde.

Planning
We kunnen diverse schedules vooraf inplannen zodat je kunt werken met happy hours, informatie rondom de timetable en shows kunt communiceren en daarnaast actuele boodschappen kunt weergeven. Zo maak je het de bezoeker nog makkelijker.

Social media feeds
We kunnen de bekendste social media feeds projecteren op onze beeldschermen, hierdoor kun je real-time communiceren met posts, foto’s en video’s. Ook kunnen we trending-hashtags weergeven op de schermen zodat het interactief wordt.

Digitale Prijslijsten
Dynamische prijslijsten trekken de aandacht, passen bij je merkuitingen, zorgen voor extra sfeer en zien er professioneel uit. We kunnen tijdens je evenement of festival makkelijk en snel prijzen en producten aanpassen en aanvullen. Hierdoor heb je niet meer te kampen met producten die op zijn of drukfouten in prijsstellingen.

Scroll naar top