Stikx

Coming Soon

Waar zijn we achter de schermen mee bezig

Q3, 2019

Waterproof Screens

We zijn aan het kijken voor nieuwe manieren om onze oplossingen waterproof te maken zodat we ook op niet overdekte plekken kunnen opereren.

Q3, 2019
Q4, 2019

Artistic Video Walls

In de loop van het Q4 2019 gaan we artistieke video walls aanbieden op festivals en events. Het is hierdoor mogelijk om een x-aantal schermen met elkaar te combineren waarbij de lay-out wordt uitgebreid.

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of heb je een specifieke wens? Laat het ons weten.

Q4, 2019
Q4, 2019

Traffic Control

Geen getimmerde bordjes maar tv-schermen op strategische plekken verdeeld over het festivalterrein. Zo kun je bezoekersstromen (live) dirigeren om oponthoud op drukke plekken te voorkomen.

We verwachten deze dienst in Q4 2019 aan te kunnen bieden. Meer weten over deze mogelijkheid? Neem even contact op.

Q4, 2019
Q1, 2020

Crowd Control

Digital signage inzitten voor crowd control. Via de tv-schermen kunnen we live communiceren met bezoekers bij de barren. Komen er calamiteiten of zijn er onverwachte belangrijke ontwikkelingen, dan zijn je bezoekers binnen no-time op de hoogte.

Q1, 2020
Q2, 2020

Camera Monitoring

We zijn bezig met  camera systemen die we kunnen bevestigen op de tv-schermen voor het verzamelen van data. Middels camera’s kunnen we zorgen voor eye-tracking en facial recognition. Zo krijgt iedere bezoeker een unique-ID. Vervolgens worden alle beelden en ID’s opgeslagen een eigen beveiligde database. Iedere unique ID wordt automatisch voorzien van demografische gegevens zoals man/vrouw, leeftijd en gemoedstoestand. Deze inzichten kunnen je als festival of event organisator helpen met planning, personeel, signage, merchandising en bezoekersstromen.

Q2, 2020
Scroll naar top