Stikx

Stay tuned

about our latest news

Zwarte tv-cases

"Zwarte omlijstingen voor binnen locaties."

Naast de houten variant bieden we tegenwoordig ook zwarte omlijstingen aan. Met name voor ‘binnen’ locaties is dit een mooie toevoeging. Hierdoor passen de tv-schermen binnen meerdere concepten en vallen ze beter weg tegen donkere achterwanden. Ook de beelden komen hierdoor beter uit.

Amsterdam Open Air

"Digital signage op AOA groot succes."

Afgelopen weekend hebben we alle barren op AOA voorzien van digital signage. In totaal hebben we 9 barren en de camping voorzien van 31 tv-schermen. De lay-out van de tv-schermen hebben we in zones verdeeld waardoor AOA tegelijkertijd digitale prijslijsten, reclame en informatie kon communiceren richting bezoekers. Ook zijn er per bar en tv-scherm verschillende uitingen gecommuniceerd afhankelijk van de partij die de stage faciliteerde.

Dynamic Pricing

"Live communication with your visitors."

Live communicatie met je bezoekers. We kunnen alle tv-schermen online laten draaien waardoor we tijdens je festival of event per scherm prijzen aan kunnen passen. Hierdoor zijn je bezoekers nog meer betrokken en gebrand om die goedkoopste prijs voor hun product te kunnen krijgen. Afnames gaan hierdoor omhoog en je uiteindelijke omzet ook. De interactie met bezoekers zorgt ervoor dat de eventbeleving omhoog gaat.

Digital signage voor vaste locaties

"Club Hashtag vaste klant."

Onlangs hebben we onze eerste vaste locatie aangesloten, club hashtag in Venray. Na een ruime testperiode hebben we besloten de handen ineen te steken en de samenwerking voor de rest van het jaar voort te zetten.

Club Hashtag is een discotheek in Venray die middels hun eigen schermen wilt communiceren met bezoekers. Het programma, acties, aankondigingen, reclame en entertainment zijn de doeleinden van hun digital signage inzet. Club Hashtag gaat zelf aan de slag met onze mediaplayers en software voor het aanpassen van programma’s en content.

Zoning is here

"Verdeel de lay-out van het scherm in verschillende secties."

Zoning is het verdelen van digital signage in secties waarmee je tegelijkertijd verschillende content kan communiceren. Dit kunnen bijvoorbeeld foto’s, filmpjes en/of social media feeds zijn. Er is een grote kans dat je deze set-up al vaker hebt gezien, het is namelijk een populaire keuze om verschillende soorten informatie tegelijkertijd te laten zien. Daarnaast vergroot het de kansen voor branding en advertising. Lees hier alles over zoning.

Scroll naar top