Wij verhuren complete digital signage oplossingen voor evenementen en festivals.

Communiceer met je bezoekers

Tv-schermen huren

We snappen dat je niet overal een big-ass screen nodig hebt. De afmetingen van onze tv’s variĆ«ren van 50cm – 125cm. Daarnaast verhuren we ook beamers en projectieschermen.

We beschikken over een grote voorraad tv-schermen zodat we makkelijk kunnen anticiperen op de vraag. Opschalen tijdens een evenement of festival is altijd mogelijk. Voor iedere locatie hebben we de juiste oplossing!

Plug & Play

Mediaplayers huren

Ben je al in het bezit van tv-schermen maar wil je daar graag je content op laten draaien? Wij verhuren ook mediaplayers. De content kunnen we voor je inplannen zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken.

mediaplayers huren - stikx
Kick-ass content

Design en communicatie

Wij maken toffe designs zodat je boodschap blijft plakken bij jouw bezoekers. We hebben ruime ervaring met verschillende huisstijlen en zorgen voor een passende uitstraling bij jouw merk.

Altijd in het zicht

Over onze Tv-schermen

Onze tv-schermen zijn voorzien van houten casings waardoor ze tegen een stootje kunnen. Daarnaast vallen ze op door het design. De tv’s zijn standaard voorzien van media-players. We stellen van te voren alle content in zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Flexibele ophanging

Bevestiging van Tv-schermen

We bieden diverse mogelijkheden voor het ophangen van de tv-schermen, hierdoor zijn ze altijd in het zicht. In het verleden hebben we de tv’s aan kettingen opgehangen, aan- en op koelkasten gemonteerd, op tv-standaarden neergezet en nog veel meer gekke fratsen uitgehaald. Uiteindelijk is Iedere locatie anders, daar houden we rekening mee.

Op het juiste moment de juiste boodschap.

Bereik je bezoeker.

Alle schermen zijn apart en op afstand te bedienen. Zo kun je op de juiste plek de content communiceren waar je bezoekers naar op zoek zijn. Daarnaast kan tussentijds alle content aangepast worden. Je kan met onze oplossingen real-time communiceren met je bezoekers.

Opportunities

Marketing

Advertising, activaties en marketinguitingen communiceren

Prijslijst

Communiceren van het productenaanbod en prijzen

Timetable

Communiceer je line-up, programma en floor-plan.

Partnerships

Communiceren van sponsoruitingen

Incentives

Wij richten je contentplanning zo in dat je tussen bepaalde tijdstippen specifieke boodschappen kan communiceren

Mededelingen

Bedank je bezoekers, breng ze op de hoogte van ontwikkelingen of stuur ze de juiste richting op

Muntprijzen

Maak het je bezoekers gemakkelijk door de muntprijzen en aantallen te communiceren.

Branding

Breng bezoekers in aanraking met jouw logo's, huisstijl en boodschappen.

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Neem even contact op.

We kijken graag samen naar een oplossing om de schermen voor jouw feest ook rendabel te maken. Denk aan sponsorpakketten, verhoging verkoop en het communiceren van acties.

We kijken graag naar een langdurige samenwerking, waardoor we aan beide kanten de kosten kunnen verlagen. Laat je gegevens achter zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij zorgen ervoor dat jouw communicatie blijft plakken. We zien onszelf dan ook als een verlengstuk op de event organisatie.

We voorzien ook vaste locaties die al in het bezit zijn van tv-schermen van onze digital signage oplossingen.

In verband met andere aanvragen horen we graag op tijd over je interesse, wensen en behoeften. Zo kunnen we ook advies geven en alle mogelijkheden duidelijk uiteen zetten. In het verleden hebben we tot 12uur voorafgaand aan een event kunnen leveren. Daarnaast kunnen we makkelijk opschalen. Afhankelijk van de grote van de opdracht gaan we natuurlijk graag de uitdaging aan!

Vet! We kijken graag met je mee hoe je de communicatie in wilt steken. De aanleverspecificaties ontvang je per mail.

Good-to-know

Benodigdheden.

  • 2x220 volt aansluiting per Tv-scherm.

Op- en afbouw.

  • Opbouw: 30 minuten per scherm.
  • Afbouw: 15 minuten per scherm.

Hospitality.

  • All-acces toegang tijdens het event.
Scroll naar top