Stikx

Videowall huren

Broadcasting

Het is mogelijk om tv-uitzendingen zoals sportwedstrijden weer te geven op onze videowalls

Advertising

Communiceren van advertenties, sponsorlogo's en boodschappen.

Marketing

Happy hours, acties en het uitlichten van speciale producten.

FULL SERVICE

"We're offering a full service videowall
solution, providing screens, mediaplayers
and on-site support."

Tv-schermen

Wij verzorgen alles wat nodig is om jouw boodschap te communiceren naar je bezoekers.

Mediaplayers

Via onze mediaplayers zorgen we ervoor dat jouw uitingen worden verdeeld over de lay-out van de videowall.

Customize

Het is mogelijk om je eigen videowall lay-out te ontwerpen om nog meer indruk te maken op je bezoekers.

Videowall huren

Wij leveren een complete videowall inclusief alle hardware en software. Daarnaast zorgen we dat alle content ingepland wordt zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken.

Customized videowalls

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Neem even contact op.

We bouwen een volledige videowall inclusief ophangconstructie, muurbeugels, bekabeling en natuurlijk de schermen zelf!

We kunnen tot een maximum van 16 schermen met elkaar verbinden waardoor het mogelijk is om hele grote videowalls te bouwen.

We leveren alles wat nodig is om jouw communicatie via de videowall mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan de hardware maar ook de software en juiste instellingen die ervoor zorgen dat jouw boodschap op de juiste manier ontvangen wordt door je bezoekers.

Wij zorgen ervoor dat jouw communicatie blijft plakken. We zien onszelf dan ook als een verlengstuk op de organisatie. We zijn gespecialiseerd in pop-up locaties waardoor we snel op- en af kunnen bouwen.

Alle productiebestanden ontvang je van ons. Hierbij kun je denken aan de aanleverspecificaties voor grafisch design, inrichting barren, content en weergavetijden, maar ook onze algemene voorwaarden.

De content kunnen we als full-screen of split-screen afspelen. Per uiting is de weergavetijd in te stellen. Daarnaast kunnen we de schermen in landscape of portrait modus ophangen.

Je kunt zelf je eigen videowall ontwerpen. Hierbij hoef je bijvoorbeeld niet de traditionele 2×2 vorm van schermen aan te houden maar kun je bijvoorbeeld ook denken aan 1x2x1 of 3x1x1. 

Het is mogelijk om tijdens het event aanpassingen te maken in de content die weergegeven wordt op de schermen. Hoe we dit doen en hoe snel de aanpassingen zichtbaar zijn is afhankelijk van de netwerkkeuze.

We kunnen zowel met een online netwerk als met een offline netwerk werken. Wanneer je kiest voor een online netwerk is het mogelijk om realtime en op afstand aanpassingen te maken die gelijk zichtbaar zijn op de schermen. Wanneer je kiest voor een offline netwerk stellen we alles in en zodra er iets aangepast dient te worden lopen we langs de schermen zodat deze gaan updaten.

Tijdens het event zijn we aanwezig om eventuele aanpassingen in content gelijk door te voeren.

We verzorgen zelf alle opbouw en afbouw zodat je nergens naar om hoeft te kijken.

Scroll naar top