Stikx

Wat is er nodig voor

digital Signage?

Stikx.tv levert full service digital signage oplossingen. Dat houdt in dat we alles van tv-scherm en montage tot aan het instellen van de content uit handen nemen. You’ve got the message, we’ve got the screens. Lever je boodschap en huisstijlrichtlijnen aan en wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers bereikt worden. Samen formuleren we communicatiedoelstellingen zodat we effectief en gericht aan de slag kunnen.

Onze tv-schermen hebben verschillende afmetingen zodat we voor iedere plek het juiste formaat kunnen plaatsen. Alle tv-schermen zijn voorzien van een houten casing zodat ze enerzijds beschermt zijn en aan de andere kant passen binnen een breed scala aan concepten. Daarnaast lijkt het een geheel doordat ook schermen van verschillende afmetingen er hetzelfde uitzien.

De ophanging van tv-schermen kan op diverse manieren. Wij begrijpen dat iedere locatie is en daar is waar onze flexibiliteit naar voren komt. Op creatieve wijze zorgen we ervoor dat jouw boodschap in het zicht is. Of we nou via tv-standaarden, ophanging aan ijzeren kettingen of bevestiging aan bijvoorbeeld koelkasten moeten werken, wij regelen het.

Via mediaplayers kunnen we ieder scherm afzonderlijk en op afstand bedienen. Zo kun je ‘live’ communiceren met je bezoekers en tussendoor aanpassingen maken in de content. Op slecht bereikbare plekken kunnen we de mediaplayers zowel online als offline te laten draaien. Hierdoor heb je geen netwerk problemen mocht de internetverbinding niet stabiel zijn. Optioneel kunnen we ook ons eigen netwerk aanleggen waarmee we de mediaplayers online brengen.

In het verleden hebben we voor de grootste partijen in Nederland het grafisch design verzorgd. We kunnen goed uit de voeten met huisstijlrichtlijnen en brandbooks waardoor alle content past bij jouw imago en uitstraling. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf het grafisch design te verzorgen, hierbij adviseren we je graag. Mocht je hiervoor kiezen dan sturen we de aanleverspecificaties door en adviseren we je graag.

De lay-out van de tv-scherm is op alle mogelijke manieren aan te passen. Zo kun je kiezen voor landscape of portrait modus, maar kun je het scherm ook in zones indelen. Je lay-out in zones indelen kan creëert op een professionele ruimte voor commerciële exploitatie.

Scroll naar top