Stikx

Wij verhuren complete digital signage oplossingen voor evenementen en festivals.

Digitale prijslijst

Communiceren van het productenaanbod en prijzen

Advertising

Communiceren van advertenties, sponsorlogo's en boodschappen.

Marketing

Happy hours, acties en het uitlichten van speciale producten.

Branding

Breng bezoekers in aanraking met jouw logo's, huisstijl en boodschappen.

Muntprijzen

Maak het je bezoekers gemakkelijk door de muntprijzen en aantallen te communiceren.

Line-up

Communiceer je line-up, programma en floor-plan.

FULL SERVICE

"We're offering a full service solution,
providing screens, mediaplayers and
on-site support during your event."

Tv-schermen

Wij verzorgen alles wat nodig is om jouw boodschap te communiceren naar je bezoekers.

Mediaplayers

Onze mediaplayers kunnen zowel online als offline draaien, hierdoor kunnen we ook op slecht bereikbare plekken communiceren.

Content

Kick-ass content die blijft hangen bij jouw bezoekers. Wij verzorgen alle designs en plannen je content tot op de seconde in.

Wij zorgen voor goede communicatie tijdens jouw event. Het vergroten en verbeteren van de bezoekersbeleving is waar wij in uitblinken. Heb je er wel eens over nagedacht hoe jij communiceert met bezoekers? Wij zorgen er voor dat jouw communicatie past bij je imago.

Wij verhuren complete digital signage oplossingen aan festivals en events. Dit houdt in dat we alle hardware en software leveren om jouw festival of event te voorzien van digitale communicatie. Daarnaast verzorgen we ook de opbouw en afbouw van de schermen.

Alle schermen zijn apart en op afstand te bedienen. Zo kun je op de juiste plek de content communiceren waar je bezoekers naar op zoek zijn. Daarnaast kan tussentijds alle content aangepast worden. Je kan met onze oplossingen real-time communiceren met je bezoekers. 

We beschikken  over een grote voorraad tv-schermen zodat we makkelijk kunnen anticiperen op de vraag. Opschalen tijdens een evenement of festival is altijd mogelijk. Voor iedere locatie hebben we de juiste oplossing! We bieden daarnaast diverse manieren om de tv-schermen op te hangen.

You've got the message

We've got the screens

FAQ

Staat je vraag er niet tussen? Neem even contact op.

We bieden diverse mogelijkheden voor het ophangen van de tv-schermen, hierdoor zijn ze altijd in het zicht. In het verleden hebben we de tv’s aan kettingen opgehangen, aan- en op koelkasten gemonteerd, op tv-standaarden neergezet en nog veel meer gekke fratsen uitgehaald. Uiteindelijk is Iedere locatie anders, daar houden we rekening mee.

We kijken graag naar een langdurige samenwerking, waardoor we aan beide kanten de kosten kunnen verlagen. Laat je gegevens achter zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wij zorgen ervoor dat jouw communicatie blijft plakken. We zien onszelf dan ook als een verlengstuk op de event organisatie. We zijn gespecialiseerd in pop-up locaties waardoor we snel op- en af kunnen bouwen.

Alle productiebestanden ontvang je van ons. Hierbij kun je denken aan de aanleverspecificaties voor grafisch design, inrichting barren, content en weergavetijden, maar ook onze algemene voorwaarden.

De content kunnen we als full-screen of split-screen afspelen. Per uiting is de weergave-tijd in te stellen. Daarnaast kunnen we de schermen in landscape of portrait modus ophangen.

Het is mogelijk om tijdens het event aanpassingen te maken in de content die weergegeven wordt op de schermen. Hoe we dit doen en hoe snel de aanpassingen zichtbaar zijn is afhankelijk van de netwerkkeuze.

We kunnen zowel met een online netwerk als met een offline netwerk werken. Wanneer je kiest voor een online netwerk is het mogelijk om real-life aanpassingen te maken die gelijk zichtbaar zijn op de schermen. Wanneer je kiest voor een offline netwerk stellen we alles in, zodra er iets aangepast dient te worden lopen we langs de schermen zodat we gaan updaten.

Tijdens het event zijn we aanwezig om eventuele aanpassingen in content gelijk door te voeren.

We verzorgen zelf alle opbouw en afbouw zodat je nergens naar om hoeft te kijken.

Alle schermen zijn voorzien van een houten casing en worden aan de voorkant beschermd door plexiglas. De houten casings zijn niet waterdicht waardoor ze altijd onder een overkapping dienen te staan.

We hebben een beperkt aantal schermen die waterdicht zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Scroll naar top